Natascha (1973) geboren en getogen in Emmeloord, waar ze directeur is van een bedrijfsadviesbureau. Ze startte in haar tienerjaren met het schrijven van verhalen en gedichten, maar stopte hiermee toen ze meer dan twintig jaar geleden haar eigen bedrijf begon. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op. 

Voor de romans Sonata en Scarlatto is ze in de bijna onzichtbare wereld van de Italiaanse maffia in Nederland gedoken. De ‘Ndrangheta, de organisatie die in deze twee romans voorkomt, leerde ze goed kennen toen ze het KLPD rapport ‘De ‘Ndrangheta in Nederland’ in handen kreeg. Het gaf haar inspiratie om ‘Sonata’ en 'Scarlatto' te schrijven. Haar voorliefde voor spannende liefdesromans heeft geresulteerd in twee liefdesverhalen die zich afspelen in het fictieve, Amsterdamse hart van deze criminele organisatie.

Momenteel werkt Natascha aan De Gulden Duvel en de Brief. Een historische roman over een zwaar verraad in de periode rondom de tweede Engelse oorlog. De planning is dat deze roman in 2020 klaar zal zijn. 

 

Trailer Sonata