Giovanni Mirabelli leeft maar voor één ding en dat is wraak. Jaren geleden is zijn zus vermoord en sindsdien doet hij er alles aan om de daders te vinden. Hij komt verder in zijn zoektocht nadat hij de capo, de baas, van een Italiaanse maffia organisatie in Amsterdam wordt. Dat hij inmiddels is veranderd in een koud en weinig geliefd persoon interesseert hem niet. Totdat hij Merel ontmoet; de enige die erin weet te slagen iets van zijn gevoelloze muur af te breken. Dit weerhoudt hem niet zijn bloeddorstige zoektocht naar gerechtigheid voort te zetten.

Wanneer Merel Francken Gio ontmoet, voelt ze al snel aan dat zijn kilheid is ontstaan door een heftige gebeurtenis uit zijn verleden. Doof voor de waarschuwingen die haar omgeving haar geeft, valt ze voor hem. Maar kan ze achter hem blijven staan wanneer ze door haar vriendschap met een Albanese prostituee achter zijn ware aard komt?

Het zelfstandig te lezen vervolg op Sonata: een spannende liefdesroman over een onmogelijke liefde in de duistere wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam. 

Scarlatto is in maart 2019 door Uitgeverij Ellessy uitgebracht en is bij alle boekhandels verkrijgbaar.


De boektrailer kun je bekijken door hier te klikken.

Op een winteravond wordt er in het Amsterdamse Bos een lichaam begraven met de bedoeling dat niemand het ooit terug zal vinden. Wanneer Julia dertien jaar later Justin ontmoet weet ze niet hoe haar leven op het punt staat te veranderen. Ze voelt zich direct tot hem aangetrokken en geeft uiteindelijk gehoor aan haar gevoelens. Dan blijkt dat de succesvolle zakenman een wel heel donker verleden met zich meedraagt. Een verleden dat sinds haar jeugd nauw verweven blijkt te zijn met het hare.

Vanaf het moment dat hij Julia voor het eerst ziet weet Justin dat ze voor hem verboden is. Zij is de laatste vrouw in de wereld waar hij verliefd op mag worden. Hij slaagt er echter niet in zijn gevoelens tegen te houden. In zijn angst haar te verliezen verzwijgt hij zijn geheim en hoopt, tegen beter weten in, dat Julia hem zal vergeven voor de pijn die hij haar aan zal doen. Wanneer de liefde tussen de twee in alle hevigheid opbloeit, komt Julia op ruwe wijze achter Justins duistere geheim en zullen hun levens nooit meer hetzelfde zijn.

Een spannende liefdesroman over een onmogelijke liefde in de duistere wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam.

De boektrailer kun je bekijken door hier te klikken.

 

Momenteel werkt Natascha aan De Gulden Duvel en de Brief. De planning is dat deze roman in 2020 klaar zal zijn.

In het Amsterdam van de zeventiende eeuw is Nicolas van Raven de Colognie een jonge, zeer gerespecteerde handelaar in schilderijen. In tegenstelling tot zijn armoedige jeugd heeft hij het nu goed. Perfecte contacten, voldoende geld om meer dan prettig te kunnen leven en veel aanzien. 

Op een dag wordt hij door een goede vriend benaderd te helpen bij het oppakken van een handelaar in gestolen schilderijen. Nicolas gaat hiermee akkoord. Hij kent de dader niet, maar weet al snel een nauwe band met de man op te bouwen. Een jongeman binnen de criminele organisatie trekt al snel zijn aandacht. De knul lijkt niet degene te zijn voor wie hij zich uitgeeft. Voordat Nicolas kan achterhalen wat zijn geheim is, verneemt hij dat er een belangrijk schilderstuk, ooit gemaakt door zijn vader, gestolen zal worden. Vanaf dat moment is zijn enige taak de daders achter slot en grendel te krijgen. Een ogenschijnlijke simpele taak met verregaande gevolgen.

Een historische roman over een zwaar verraad in de roerige tijden rondom de tweede Engelse oorlog.

 

Trailer Sonata