Natascha (1973) startte rond haar tiende met het schrijven van korte verhalen en gedichten. Ze was buitengewoon trots wanneer er iets van haar in een tijdschrift werd geplaatst, vooral het moment dat ze daarmee haar eerste prijs won. Na het winnen van een make-up set, omdat een gedicht van haar in het tijdschrift YES was geplaatst, heeft ze dan ook flink gefeest. Nee, maak je geen illusies, ze was nog maar veertien, dus het feesten bestond uit zoveel mogelijk kleuren oogschaduw op haar oogleden aanbrengen. 

Door haar liefde voor historie en reizen is ze toerisme en vervolgens cultuurwetenschappen gaan studeren, om een post-HBO bedrijfskunde te gaan doen voordat ze in 1998 met haar partner het bedrijfsadviesbureau GNB B.V. startte. Ondanks dat ze daar met veel plezier nog altijd een directiefunctie bekleedt, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

Het boek ‘Sonata’ schreef ze in 2015/2016 en in 2017/2018 het boek 'Scarlatto'. In deze spannende liefdesromans duikt ze in de bijna onzichtbare criminele wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam. Sonata is uitgegeven in 2018 en Scarlatto in 2019.

Momenteel werkt Natascha aan ‘De Gulden Duvel en de Brief’, waarin ze zich kan overgeven aan haar liefde voor de Gouden Eeuw in de Republiek der Nederlanden. Deze thriller speelt zich af ten tijde van de tweede Engels-Nederlandse oorlog en zal in 2020 voltooid zijn.

 

Trailer Sonata