Natascha (1973) startte rond haar tiende met het schrijven van korte verhalen en gedichten. Ze was buitengewoon trots wanneer er iets van haar in een tijdschrift werd geplaatst, vooral het moment dat ze daarmee haar eerste prijs won. Na het winnen van een make-up set, omdat een gedicht van haar in het tijdschrift YES was geplaatst, heeft ze dan ook flink gefeest. Nee, maak je geen illusies, ze was nog maar veertien, dus het feesten bestond uit zoveel mogelijk kleuren oogschaduw op haar oogleden aanbrengen. 

Door haar liefde voor historie en reizen is ze toerisme en vervolgens cultuurwetenschappen gaan studeren, om een post-HBO bedrijfskunde te gaan doen voordat ze in 1998 met haar partner het bedrijfsadviesbureau GNB B.V. startte. Ondanks dat ze daar met veel plezier nog altijd een directiefunctie bekleedt, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

In 2014 schreef ze de roman ‘De Gulden Duvel en de Brief’, waarin ze zich kon overgeven aan haar liefde voor de Gouden Eeuw in de Republiek der Nederlanden. Deze thriller, die zich ten tijde van de tweede Engels-Nederlandse oorlog afspeelt, staat op de planning ooit nog uitgegeven te worden.

Het boek ‘Sonata’ schreef ze in 2015. In deze roman komt weinig tot geen geschiedenis voor, maar duikt daarentegen in de bijna onzichtbare criminele wereld van de Italiaanse maffia in Amsterdam. Deze roman bevindt zich momenteel in de post-productiefase en zal april 2018 in de boekhandel verkrijgbaar zijn. 

Momenteel werkt Natascha aan het vervolg op Sonata.

 

Trailer Sonata